De Vuurvogel

Heb je ook zin in een leuke kleinschalige kindertheatervoorstelling, kom dan deze zomer naar het Tuintheater in Geeuwenbrug (tussen Dwingeloo en Diever) en bezoek de familievoorstelling De Vuurvogel. Ontmoet de prinses en de Vuurvogel die vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! Een gedanst verhaal over hoop en vriendschap, geschikt voor de hele familie.

De voorstelling De Vuurvogel (2+) is een bewerking van het klassieke sprookje en wordt speciaal gemaakt voor deze unieke locatie. Kleinschalig, laagdrempelig en een sfeervolle voorstelling in een sprookjesachtige tuin. De voorstelling past geheel in het thema van deze periode. Achter je laten wat was, doorgaan met nieuwe werkelijkheid en hoop en vertrouwen voor de toekomst. Dat is belangrijk om, juist aan kinderen, mee te geven in deze bizarre tijd.

In het minitheater is plek voor tien volwassenen (op 1,5 meter afstand) en twintig kinderen. De Vuurvogel speelt op vier donderdagen en vrijdagen in de zomervakantie: op 9 en 10 juli, 16 en 17 juli, 6 en 7 augustus, 13 en 14 augustus. Iedere speeldag zijn er twee speelmomenten. Voorstellingen om 14 uur en 15.30 uur Toegangsprijs: € 5 pp

Wil je komen kijken, reserveer dan een plekje in het minitheater via www.kleurjehart.nl/ susanne@kleurjehart.nl


Sprookjestuinen van Drenthe

Sinds 2019 maak en organiseer ik samen met Alanda Boer de Sprookjestuinen van Drenthe. Theatervoorstellingen in verschillende tuinen in Drenthe.

Gedanst verhaal

Elk jaar maak ik samen met Hanna van der Gaag een gedanst verhaal. Zo zijn de voorstellingen Nova de Vlinderfee, de draak met de losse tand, De Elfenkoningin en Zeemeermin Hanna ontstaan.

Deze korte, sfeervolle voorstellingen waar voorlezen en dans samenkomen in sprookjessfeer zijn te boeken als kindervoorstelling op locatie voor scholen, feesten en festivals, en worden gevolgd door een workshop vilten.


Voorlees kwartiertje

Naast de gedanste verhalen, zijn er voorleeskwartiertjes te boeken voor de allerkleinste.

Ik lees een, zelf geschreven en/of geïllustreerd boek voor waarbij ik een klein decor, attributen of (vilten)poppen gebruik. De voorleeskwartiertjes zijn te boeken voor feestjes, festivals, bibliotheken en op scholen, desgewenst kan daarna een viltworkshop volgen.


Theatervormgeving in opdracht.

Daarnaast maak en ontwerp ik in opdracht kostuums, (vilten)poppen en decors. Elke opdracht is anders, vraagt andere technieken en materialen en juist dat maakt het voor mij zo boeiend.

Inleven in het stuk, luisteren naar de wensen, rekening houden met de eisen en daarna op zoek naar de juiste vormgeving.

Ik heb de afgelopen jaren samengewerkt met o.a. Zeemeermin Hanna, theatergroep Smoesjes, de Zingende Zeemeerminnen, Saniye ZweersDe foto’s gebruik ik met toestemming van de eigenaar.