Workshops en kinderfeestjes


In september starten er nieuwe cursussen beeldhouwen met speksteen. Voor alle informatie kijk bij agenda..


Om mijn passie, kennis en liefde voor diverse materialen te delen organiseer ik workshops voor volwassenen en kinderen, zowel in mijn atelier als op locatie.


Gezellige workshops van 1 dag of dagdeel om kennis te maken met- of je te verdiepen in allerlei verschillende vormen van kunst en creativiteit. Er zijn o.a. workshops vilten, schilderen, mozaïeken, beeldhouwen (mergel en speksteen). Kijk in de agenda voor geplande workshops.


Wil je samen met vrienden en/of vriendinnen of collega’s een gezellig, leuk en creatief uitje waarbij je ook nog eens iets daadwerkelijk maakt en mee naar huis neemt bel of mail en dan maken we een afspraak voor een workshop.

In overleg geef ik workshops in mijn atelier of op locatie.


Uiteraard genieten we, bij workshop in mijn atelier, van heerlijke koffie, (kruiden)thee en versgebakken taart uit eigen oven. Bij dag workshops verzorg ik een (vegetarische) lunch met geurige soep, broodjes en een knapperige salade, waarbij ik zoveel mogelijk producten uit eigen tuin gebruik.

Bij mooi weer kunnen we in de tuin lunchen.


Naast workshops bied ik ook een meerdaagse cursus speksteen bewerken in mijn atelier aan.


Workshops voor scholen en instellingen

Ook scholen kunnen een workshop boeken bij Kleur je Hart. Ze kunnen gebruik maken van bestaande workshops maak ook zeker contact opnemen voor een workshop op maat. Ik heb de afgelopen jaren op diverse scholen (basis- voortgezet- en mbo- scholen) workshops gegeven in midden en noord Nederland.

Zowel in het reguliere onderwijs als in democratisch/sociocratisch onderwijs.

Daarnaast heb ik ervaring in het geven van workshops in verschillende (zorg)instellingen. Zowel voor jongeren als senioren. Deze workshops worden altijd op maat gemaakt zodat iedereen mee kan doen!


Kinderfeestjes

Kom je feestje, met je vriendjes en vriendinnetjes, vieren in het atelier van Kleur je Hart. We gaan dan samen aan de slag en iedereen gaat met een zelf gemaakt werkstuk naar huis.

Je kunt kiezen uit vilten, mozaïek, schilderen of speksteen/mergelsteen bewerken.

Wat we gaan maken, afhankelijk van de leeftijd en de wens van de jarige, overleggen we van tevoren.

De feestjes duren ongeveer 2 uur en kosten €10,00 per persoon inclusief sap/ranja en een zakje chips. (Minimaal 6 personen). Voor de begeleiders is er thee en koffie.

Op verzoek bak ik lekkere taart! (Meerprijs €2,00 per persoon)